Glans zwarte Awax Fashion Uni jethelm

Een jethelm is een zeer gewilde helm voor menig scooterrijder, omdat dit type helm erg gebruiksvriendelijk is en vaak een prettig formaat heeft. Hierdoor past de helm vaak makkelijk in de buddyseat of de topkoffer. Wanneer je op zoek bent naar een jethelm die niet alleen erg gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens zeer mooi is om te zien met een zeer stijlvolle uitstraling, dan is de glanszwarte Awax Fashion de perfecte helm voor jou!

Tip: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/

Stijlvolle retro helm in een modern jasje

De Glanszwarte Awax Fashion springt direct in het oog. De helm heeft een klassieke vormgeving en retro vizier, die bovendien gemaakt is van krasvrij materiaal. De buitenschaal is glanszwart gekleurd en heeft over het midden een zilvergrijze bedrukking waarin de naam van de helm, ‘Fashion’ is verwerkt. De zilvergrijze bedrukking op de glanszwarte schelp zorgt voor een modern en stijlvol geheel. De retro aspecten op deze helm kunnen naast het vizier ook in de details worden teruggevonden, zoals bijvoorbeeld in de leren rand, die op klassieke wijze over de helm is gestikt. De zacht bruine kleur van de binnenvoering benadrukt ook de klassieke accenten in deze moderne jethelm.

Uitgelicht: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/jet/

Zeer veilig en gebruiksvriendelijk

De Awax Fashion helm is een zeer veilige helm te noemen die diverse crashtests heeft doorstaan en voldoet aan de meest recente veiligheidsnormen. Dit is nogmaals bevestigd door de ECE-certificering die aan deze helm is toegewezen. De binnenvoering van de helm zorgt voor een goede demping, wat ook bijdraagt aan de bescherming. De schelp van de helm gemaakt van polycarbonaat is niet alleen zeer stevig, maar ook erg licht, wat bijdraagt aan het gemak waarmee je deze helm meedraagt. Het lichte gewicht van de helm zorgt ook voor een comfortabel gevoel tijdens het rijden. De helm blijft altijd goed zitten door de in lengte verstelbare veiligheidssluiting, die ook nog eens uitgerust is met een comfortabel kinstuk, die voorkomt dat de helm over de kin heen schuurt.