Bij Bynco kunt u met een gerust hart een occasion kopen

U zekerheid en vertrouwen geven, vinden wij van Bynco heel belangrijk. Zeker als het gaat om een tweedehands auto kopen. Een auto kost een hoop geld. Daar wilt u natuurlijk goed over nadenken. En u wilt geen zorgen over de betaling. Logisch. Bij www.bynco.com krijgt u de mogelijkheid 14 dagen proef te rijden. Ook garanderen wij 180 dagen garantie en een zeer gunstige verkoopprijs. De betaling verloopt via onze betrouwbare partner Gocredible. Wij garanderen hiermee een veilige betaling. Kortom allemaal zekerheden, zodat u met een gerust hart bij ons een occasion kunt uitzoeken.

Waar komt www.bynco.com vandaan?

Bynco staat voor de afkorting ‘’Buy Your Next Car Online’’. Zo is het maar net. Gemakkelijk en eenvoudig een auto kopen, geheel online. Het is afkomstig uit het bedrijf AutoBinck Group. Door goed naar de consument te luisteren en de wensen te bespreken, realiseren wij dit doel. Onderhandelen bijvoorbeeld is niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog, veel mensen hebben hier een hekel aan. Bij www.bynco.com garanderen wij een goede verkoopprijs waar niet over onderhandeld hoeft te worden. Deze prijs is al de laagste in de markt. Ook weet u bij Bynco precies wat u aanschaft. Door een eerlijk beeld te geven van de occasion, weet u met wat voor een bedrijf u te maken heeft. Geen addertjes onder het gras. U ziet wat u koopt. Een heel fijn idee.

Het inspectierapport van iedere auto geeft duidelijkheid

Het uitgebreide inspectierapport, geeft een duidelijk beeld van de geschiedenis van de auto. Dit rapport is van iedere auto gemakkelijk op uw computer te downloaden. Ook het Carfax rapport kan u meer zekerheid geven over de toestand van de auto. De occasions op www.bynco.com worden uitgebreid gescreend, voordat ze aan u aangeboden worden. Zo is het voor ons ook duidelijk met wat een type auto wij te maken hebben. Dit communiceren wij dan naar de klant.