Een Tweedehands Renault Captur kopen is zo gek nog niet

Het kopen van een lease occasion is aanzienlijk goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe auto. Zeker als u kijkt naar de aanschafwaarde hiervan. In de loop der jaren kan uw nieuwe auto zomaar de helft van zijn waarde verliezen. En met dat geld kunt u leuke dingen doen. Overweeg daarom eens, om een lease occasion te kopen. Bij Bynco kunt u een Tweedehands Renault Captur kopen, en vind u een ruim aanbod in verschillende jong gebruikte auto’s.

Het nieuwste model Renault Captur nu ook te koop als tweedehands auto

Het Franse automerk Renault is één van de bekendste merken in de auto-industrie. In 2013 hebben zij een mooi model auto op de markt gebracht, genaamd de Renault Captur. Deze compacte crossover, heeft een hoge zit en biedt daardoor prima overzicht op de weg. Dat geeft stabiliteit en een veilig gevoel. Dit nieuwe model is echt van deze tijd, en heeft allerlei snufjes die u zelf naar wens kunt instellen. Bij Bynco kunt u nu deze Tweedehands Renault Captur kopen.

Waar moet deze lease occasion aan voldoen?

Wij verkopen deze auto met verschillende bouwjaren. Waar moet de auto volgens u aan voldoen? Dit model auto wordt continue verbeterd en komt daarom regelmatig met een update. Bij een Tweedehands Renault Captur kopen, is het daarom belangrijk, uw wensen uit te spreken en op het bouwjaar van de auto te letten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Via onze website kunt u gemakkelijk met een deskundige in contact komen. Vergeet u niet onze 360 graden foto’s te bekijken. Dit geeft een goed beeld van het uiterlijk van de auto. Ook leest u hier de technische specificaties van deze Renault. Zo bent u nog beter voorbereid.

De Renault Captur is een topoccasion!

De Renault Captur beschikt over prima prestaties. Wist u bijvoorbeeld, dat het interieur zelf in te delen is? De achterbank biedt 3 zitplaatsen en is in twee delen neerklapbaar en verschuifbaar. Zo kunt u gemakkelijk de boodschappen kwijt of een extra zitruimte creëren bij een dagje uit. Bij een Tweedehands Renault Captur kopen, kunt u gedurende twee weken de auto uitproberen. De eerste 200 km krijgt u van Bynco cadeau. Voldoet de lease occasion niet? Geen probleem. Wij nemen de auto zonder extra kosten retour. U zit dus nergens aan vast. Wat een topoccasion en een service!