De populairste leaseauto’s

Tijd voor een nieuwe leaseauto? Dit waren de meest populaire van het afgelopen jaar. In dit lijstje vind je de populairste leaseauto’s en waarom de auto’s populair zijn. Of je nou gaat voor private lease of voor financial lease, dit artikeltje zal je goed doen bij het uitzoeken van een nieuwe bolide. 

#1 De Golf

Uiteraard staat zoals veel mensen verwachten de Golf van Volkswagen op nummer 1 in het lijstje. De Golf is al sinds jaar en dag een veel geziene auto op de Nederlandse wegen. En dat is niet zonder reden. Het is een auto die er mooi uitziet, en zeer praktisch is. Je kunt ermee op vakantie, de auto is relatief klein en wendbaar en volkswagen maakt het interieur ook nog eens heel aantrekkelijk. Al met al een alleskunner dus. Wat ook een groot voordeel is dat je de auto met alle soorten motoren kunt krijgen; je kunt een diesel nemen maar je kunt ook gaan voor een supersnelle benzine uitvoering.  

#2 De XC40 

Sinds afgelopen jaar heeft Volvo de XC40 op de markt gebracht, dit is dan ook niet voor niets de nummer 2 in het lijstje. Net zoals de Golf is ook deze auto leverbaar met een breed scala aan motoren, wat de keuze niet makkelijker maakt. Maar wat ook betekent dat er voor ieder wat wils is. De auto staat wat hoger op de wielen, dit zorgt voor een goed uitzicht over de weg. Ook is deze Volvo zeer geschikt voor zakelijke financial lease. Dit omdat de auto echt een voorkomen is en zorgt voor het nodige aanzien wanneer je de auto op de parkeerplaats van de klant neerzet. 

#3 Karoq 

Wil je een leaseauto en heb je kinderen die ruimte innemen met kinderzitjes, kinderwagens etcetera? Dan is de Skoda Karoq wat voor jou. In deze auto is heel goed nagedacht over het gebruik van de ruimte. Dit maakt de auto zeer geschikt voor wanneer je op stap of op vakantie gaat met kinderen op de achterbank. Ook staat de Karoq net zoals de XC40 hoger op zijn wielen wat ook weer zorgt voor een perfecte wegligging en uitzicht over de weg.