Comfortabel op weg met deBusSpecialist

Met deBusSpecialist kan iedereen comfortabel op weg. Wij bieden voor elk gezelschap een passende oplossing op het gebied van vervoer. Bij ons rijdt u in een comfortabele touringcar met een ervaren chauffeur achter het stuur.

Touringcar huren bij deBusSpecialist

Bij deBusSpecialist huurt u gemakkelijk en snel een touringcar. Of het nu gaat om eenmalige ritten voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een schoolreisje, of om dagelijks pendelvervoer van bijvoorbeeld uw medewerkers van en naar kantoor: wij regelen het! Bij ons is het daarnaast ook mogelijk om een touringcar te huren met een hydraulische lift voor ouderen en mensen met een beperking. Met welk gezelschap u ook op weg gaat, wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt reizen, het is zelfs mogelijk om extra comfortabel op weg te gaan wanneer u kiest voor de VIP touringcar. Bij deze touringcar is het mogelijk om uw bedrijfsnaam erop te laten plaatsen en zijn er een koffie- en theebar, koelkast, dvd-speler, airco en toilet aanwezig. U kunt dan ook naar wens de stoelen aanpassen naar extra brede plaatsen of in treinzit met een tafeltje ertussen. Uw vakbekwame chauffeur brengt u vervolgens naar uw plaats van bestemming, maar is ook een representatieve gastheer of -vrouw.

Veilig op weg

Voorop staat natuurlijk veiligheid. Onze chauffeurs hebben veel ervaring en krijgen ook nog regelmatig extra cursussen en bijscholing op het gebied van verkeersveiligheid. Onze touringcars voldoen daarnaast aan de hoogste eisen qua veiligheid en comfort. Wij vinden het ook erg belangrijk om duurzaam op weg te zijn. Daarom rijden onze bussen CO2-arm of CO2-beperkt. Daarnaast hebben wij taxibusjes op groen gas en elektrische taxi’s.

Personenbus zonder chauffeur

Hoewel onze chauffeurs enorm goed zijn in wat ze doen, kan het natuurlijk ook zijn dat u in uw groep iemand heeft die zelf kan rijden. Het uitje van de school voor speciaal onderwijs, de zorginstelling die met een groepje bewoners op vakantie gaat in de rolstoelbus. Het koor dat ergens gaat optreden of een groot gezin dat op reis gaat! Een personenbus zonder chauffeur biedt daarvoor ruimte. Praktisch, voordelig, maar ook gezellig! Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden op onze website.