Met een camper op pad

Veel vakantiegangers zweren erbij; vakantie met een camper is vrijheid en genieten! Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Zoek een leuke camping op en valt de camping tegen, dan rij je gewoon weer verder. Maar ook wanneer de campings vol zijn, is er vaak altijd wel een plekje waar je met de camper naartoe kunt gaan. Je hebt je eigen slaapplek en de camper is vaak uitgerust van allerlei voorzieningen. Allemaal redenen om die camper mee te nemen op vakantie.

Stukken aan de camper

Wanneer je een camper koopt, is dit vaak een aanschaf die je voor langere tijd maakt. Je bent erg zuinig op de camper. Toch zit een ongelukje in een klein hoekje en hoeft dit niet eens jouw schuld te zijn. Een klein paaltje dat je over het hoofd gezien hebt of die fietser die zijn fiets tegen jouw camper aan laat vallen. Maar ook extreme weersomstandigheden, met name in het buitenland, kunnen schade veroorzaken aan je camper. Uiteraard wil je de schade snel weer hersteld zien. Ter reparatie breng je de camper dan ook naar een vakman die zorgt dat jouw camper netjes gerepareerd wordt. Een camper reparatie is dan ook aan te raden bij een BOVAG-garage, zoals Bosma Campers. De BOVAG-garage staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede garantie. Naast schade kunnen stukken aan de camper ook een reden tot reparatie zijn. Wanneer er bepaalde onderdelen stuk zijn gegaan of er defecte accessoires zijn, is de camper bij een erkende BOVAG-garage dan ook in goede handen.

Langer doorrijden met je camper

Wanneer je een camper koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van profiteren. Een jaarlijkse vakantiecheck kan dan ook bijdragen aan een langere levensduur. Zeker wanneer je deze door professionele vaklieden laat uitvoeren. Tijdens een complete vakantiecheck wordt je camper helemaal nagekeken, zodat je met een gerust hart op reis kunt gaan. Laat dan ook regelmatig onderhoud aan je camper uitvoeren, zodat de levensduur van je kostbare bezit verlengd wordt en jij lekker vaak met de camper op pad kunt gaan.