Snel een bedrijfswagen verkopen

Bedrijfswagen occasions kunnen naar gelang van staat, merk, type en KM-stand van het voertuig nog een aantrekkelijke prijs opleveren voor de verkopende partij. De markt is wel dunner bezaaid dan die van de particuliere verkoop, maar weet je de juiste verkoopkanalen te vinden als bedrijf, dan is ook een bedrijfswagen verkopen spoedig gerealiseerd.

RDW aangesloten partijen

Sowieso dient de verkoop plaats te vinden aan een auto-inkoopbedrijf wat is erkend door de RDW. Hiermee bent u gewaarborgd dat de verkoop veilig plaatsvindt, doordat u meteen beschikt over een vrijwaringsbewijs en dat u er op kunt rekenen dat uw auto onmiddellijk wordt overgeschreven.

Bedrijfswagen inkoopbedrijven zijn volledig gespecialiseerd in de in- en verkoop van allerhande bedrijfswagens, of het nu gaat om bestelbusjes, de verkoop van auto’s met grijs kenteken, tot aan rolstoelbussen toe. Ook aangepast vervoer is dus goed te verkopen. Bent u bijvoorbeeld de eigenaar van een APK-afgekeurde rolstoelbus, ook in dat geval kunt u deze te koop aanbieden. Iedere bedrijfsauto is te verkopen en zal een reëel bedrag opleveren naar waarde. Bepaald type bedrijfsauto’s komen namelijk in aanmerking voor exportdoeleinden. In ontwikkelingslanden is men vaak weer opzoek naar “afgedankt” speciaal vervoer – de vraag naar oude bedrijfswagens blijft hiermee actueel.