Opel Corsa

De nieuwe Opel corsa heeft een krachtige uitstraling met een mooi exterieur. Met zijn strakke lijnen, stoere gril, de scherp lijdende koplampunits en de strakke daklijn aan de achterkant maakt deze auto een echt eyecatcher. Je kan natuurlijk de kleur, velgen, interieur en de rest zelf kiezen om zo de corsa samenstellen die je graag wil. Een mooie toevoeging van de Corsa is de FlexFix dit is een fietsen houder die is ingebouwd achter de nummerplaat/ bumper. Je kan de FlexFlix te voor schijn halen en ook weer terug schuiven, het is dus niet meer nodig om een fietsen houder aan te schaffen.

Interieur

Het interieur is gemaakt van hoogwaardige materialen. De opvallende chromen accenten, comfortabele stoelen en het bedieningselement geven deze auto ook aan de binnenkant een krachtige uitstraling. Zo kan je ook je eigen interieur samenstellen van de vele keuzes aan bekleding en interieur kleuren.

Veiligheid

De Opel Eye camerasysteem is een van de veiligste Opel systemen. De Opel Corsa leest borden langs en bij de weg. Hij geeft een alarm wanneer je van de rijstrook afgaat zonder dat je dit had aangegeven. Hij heeft in secondes aan hoever de auto voor je is. Hij waarschuwt met een geluid en een symbool op je vooruit als je met hoge snelheid iemand nadert. Hij regelt het groot licht om te zorgen dat andere automobilisten niet verblind raken. Wanneer je van rijbaan verwisseld geeft hij in je spiegel aan of er iemand in je dode hoek zit. De auto beschikt ook van parkeer hulp zodat de Corsa zichzelf automatisch kan in parkeren.

Motor

De Opel corsa heeft verschillende motoren. Motoren met het vermogen van 90pk tot 115 pk inclusief de 1.0 3 cilinder turbo motor. En de 1.3 CDTI dieselmotor met 95 pk. Deze motoren zijn voorzien van de zuinige ecoFLEX technologie en ze voldoen aan de Euro 6 norm.