Jumboblokken

Jumboblokken zijn grote betonnen halfronde elementen die je bijvoorbeeld kan gebruiken als afzetting. Het is je misschien nog niet opgevallen maar je ziet ze erg veel in de infrastructuur in Nederland. Ze kunnen bijvoorbeeld een handige barrière vormen bij parkeerplaatsen, opritten, pleinen en winkelgebieden. De jumboblokken worden ook wel varkensruggen of biggenruggen genoemd. Je kunt ze vinden in verschillende kleuren zoals geel en groen, zodat ze extra opvallen.

Waarvoor gebruik je jumboblokken?

Jumboblokken kunnen op vele plekken erg effectief zijn.  Op de website van Jumboblokken.nl geven ze bijvoorbeeld aan dat je ze op industrieterreinen kunt plaatsen om als afscheiding te fungeren tussen een parkeerplaats en een terrein waar vrachtwagens laden en lossen. Ook kun je jumboblokken in een kwetsbare berm of scherpe bocht plaatsen voor extra veiligheid. Hierdoor zullen bestuurders beter opletten en hun snelheid verlagen. Ook tegen inbraak worden jumboblokken ingezet als extra hulpmiddel. Ramkraken gebeuren tegenwoordig veel, maar met jumboblokken kun je dit voorkomen. Auto’s kunnen met geen mogelijkheid over deze grote betonnen elementen heen rijden. Verder kunnen jumboblokken ook gebruikt worden voor het regelen van fiets- en wandelverkeer en voor anti-parkeerbeleid.

Jumboblokken.nl

Jumboblokken.nl biedt een breed assortiment aan tegen een scherpe prijs. De standaardafmeting van deze jumboblokken zijn 45x90x48 centimeter en ze zijn rond de 330 kilogram, maar je kunt er ook voor kiezen ze op maat te laten maken. Ook stootwanden en schrikblokken kun je vinden op de website. De jumboblokken worden gemaakt van goede kwaliteit beton en zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op de website kun je makkelijk een offerte aanvragen. Binnen 24 na aanvraag krijg je al een reactie terug. Ze hebben meer dan 1000 jumboblokken op voorraad, zodat ze snel bij jou geleverd kunnen worden. Mocht je nog vragen hebben over de verschillende jumboblokken, dan kun je altijd een kijkje nemen op de website of contact opnemen met de medewerkers van Jumboblokken.nl.