Het vinden van de leukste shortlease modellen?

Ben jij op zoek naar een leaseauto, maar wil je niet lang gebonden zijn aan dezelfde auto? Kies dan voor een shortlease contract. Ook met zo’n contract heb je gigantisch veel keuze. Je bent dus absoluut niet beperkt in je mogelijkheden als je minder lang aan een contract gebonden wilt zijn. Elk automerk is wel verkrijgbaar, zelfs de nieuwste modellen. Er zijn namelijk veel bedrijven met gigantisch veel keuze! Wil jij een shortlease occasion of shortlease automaat? Dit is allemaal mogelijk, zolang je maar voor het juiste bedrijf kiest. Het is aan te raden om voor een flexibel contract te kiezen. Zie je de auto niet meer zitten? Dan kun je het contract gemakkelijk opzeggen, direct opzeggen zelfs!

Het aanbod leaseauto’s

Het aanbod leaseauto’s is tegenwoordig gigantisch. Vrijwel elke auto die je kunt kopen, kun je ook leasen. Het voordeel van leasen is dat je op deze manier altijd in een gloednieuwe auto kunt rijden. Als je eenmaal bent uitgekeken op de auto, kun je eenvoudig overstappen naar een ander model. Een nieuwe auto rijdt zeer comfortabel en ziet er bovendien ook een stuk mooier uit. Veel mensen kiezen ervoor om de auto’s zakelijk te rijden, maar ook particulieren vinden het geweldig om in een nieuwe auto te rijden. Als je voor leasen kiest, kun je altijd de meest moderne auto’s rijden. Dit terwijl je jarenlang gebonden bent aan dezelfde auto als je een auto koopt.  Het leasen van een auto heeft dus veel voordelen. Of je nou de nieuwste audi wilt leasen of een gloednieuwe mercedes, het is allemaal mogelijk.

Goedkoop leasen

Shortlease is doorgaans net iets duurder dan wanneer je voor een langer contract kiest. Logisch, want deze vorm van lease heeft veel voordelen en de leasemaatschappij wil wel zekerheid. Toch zijn er voldoende leasemaatschappijen waar je vrij goedkoop voor een kortere termijn kunt leasen. Voor de goedkoopste shortlease is het bedrijf VWP shortlease bijvoorbeeld een aanraden. Dit bedrijf heeft een enorm aanbod van auto’s en staat bekend om de scherp geprijsde leasecontracten. Voor een voordelig contract kan dit dus een zeer goede keuze zijn.

Kopen of leasen?

Leasen heeft veel voordelen ten opzichte van kopen. Zodra je met een gekochte auto de showroom verlaat, daalt deze direct in waarde. Hierna blijft de auto continu in waarde dalen. Het gebeurt niet zelden dat een auto na 5 jaar nog minder dan 20% van de aanschafwaarde waar is. Een auto is hierdoor misschien nog wel de slechtste investering die je kunt doen. Bovendien raken veel mensen al snel uitgekeken op hun auto. Die gloednieuwe Audi ziet er nu nog geweldig uit, maar raak je hier binnen 5 jaar niet op uitgekeken? Bovendien heeft elke auto regelmatig onderhoud nodig. Het rijden van een gekochte auto is hierdoor vaak net zo duur als het leasen van een auto. Het verschil is alleen dat je met shortlease altijd in de nieuwste auto’s kunt rijden. Leasen heeft dus ontzettend veel voordelen, zeker als je voor deze vorm van leasen kiest