GazZup

GazZup de online oplossing voor automotive websites en bedrijven.

Stel je hebt een automotive bedrijf en je wilt naar buitentreden, reclame maken het van de daken schreeuwen dat je bestaat. Wat doe je dan? Ga je adverteren op Adwords, op Facebook of op een startpagina?

Adwords en Facebook zijn zeker interessant en we raden dan ook iedereen aan op daar eens te kijken. De startpagina’s zijn vergane glorie van een bedrijf dat nog in de vorige eeuw leeft van het internet. Ja een vermelding is leuk, maar om daar je auto reclame budget aan te besteden, we hebben onze twijfels.

Nu is er ook een andere oplossing, adverteren op een snel groeiend automotive netwerk van niche websites. GazZup is een platform dat auto websites en adverteerders samen brengt in een uniek maar simpel concept.

  1. Petrolheads creëren met binnen enkele minuten een eigen website over bijvoorbeeld BMW, Volkswagen of elk ander merk.
  2. Een adverteerder of auto –dealer verbinden zijn voorraad binnen enkele muisklikken met het netwerk.

En de uitkomst? Stel er wordt een BMW website gestart, dan staan er vanaf het begin alleen BMW onderdelen en auto’s op. Dat is een zeer effectieve, tijd en kosten besparende manier van het maken van reclame voor een auto bedrijf. Per product hoeft er niet meer gezegd te worden, waar je wilt adverteren, maar de juiste producten staan altijd op de juiste plaats. Want je wilt met BMW onderdelen toch niet naar boven komen op een KIA website?

Tientallen Nederlandse automotive bedrijven maken inmiddels gebruik van het GazZup netwerk, en met de dagelijkse toename van het aantal auto websites in hun netwerk zal het niet lang meer duren voor dat ze een significante speler zijn op de Nederlandse en internationale automotive markt.