De mogelijkheden van het uitdeuken van je auto zonder lakschade

Het kan zo zijn dat je al wel eens hebt gehoord van het uitdeuken van je auto zonder spuiten. Waarschijnlijk is het er dan niet van gekomen om je er eens goed in te verdiepen. Dit si erg zonde, want uitdeuken zonder spuiten is een goede manier om snel en daarnaast ook erg goedkoop kleine deukjes en oneffenheden in je auto te kunnen repareren.

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?
Het uitdeuken van een auto zonder deze te hoeven spuiten is een techniek die bij veel mensen steeds bekender wordt. Toch kennen nog maar weinig mensen de voordelen van het uitdeuken zonder spuiten. Het is namelijk de perfecte manier om je auto te laten uitdeuken zonder dat je zit met die vervelende lakschade. Maar hoe werkt dit dan eigenlijk?
Er wordt gebruik gemaakt van speciaal gereedschap, zogenaamde restyle tools. Dit gereedschap kent een zogeheten principe van een hefboom. Met speciale verlichting kan iemand de deuken in je auto opsporen en deze als het ware een massage geven waardoor deze terug worden gedrukt. Dit klinkt nu erg makkelijk, maar het is wel echt iets wat heel nauwkeurig moet worden gedaan. Wanneer je dit doet zonder enige expertise of ervaring dan is de kans er groot dat je een bult creƫert waardoor de lak scheurt.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten: snelle reparatie
Een van de grootste voordelen van het uitdeuken zonder spuiten is dat de reparatie vaak enorm snel kan worden gedaan. Soms kan het zelfs al gedaan worden in een paar uur. Dan kun je als het ware wachten terwijl de deuken uit je auto worden gehaald. Een ander groot voordeel wat wij zeker niet onopgemerkt moeten laten is dat het meer dan de helft goedkoper is dan het opnieuw spuiten van de auto of een onderdeel laten vangen. Dit zorgt er dus ook voor dat het zo snel uitgevoerd kan worden.
Ook niet geheel onbelangrijk: doordat er geen nieuw onderdeel gemaakt moet worden of gespoten moet worden met chemische stoffen wordt het milieu ook veel minder belast.

Wordt de reparatie van een deuk verzekerd?
Dentworks is een specialist in het uitdeuken van auto’s op de manier die in dit artikel is beschreven. Wil je graag een gratis offerte voor het herstel van een deuk? Kijk dan eens op hun website. Dentworks is een professioneel bedrijf aangesloten bij de FOCWA, dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je een eerlijke en goede prijs krijgt die vooraf af wordt gesproken. Niet alleen jij weet dan waar je aan toe bent, je verzekeraar ook!
Meestal wordt het repareren van deuken verzekerd door je verzekeraar. Dentworks neemt ook al het werk voor je uit handen. Het contact met je verzekeraar is allemaal al geregeld door Dentworks. Het enige wat jij hoeft te doen is je akkoord geven.