Auto eenvoudig online kopen

Het online bestellen van kleding, eten en cadeaus is vandaag de dag heel gewoon. Maar wist je dat je anno 2018 ook eenvoudig een auto online kan bestellen en dat deze ook nog is bij je thuis wordt bezorgd. Op het platform Auto.nl vind je zowel nieuwe als gebruikte auto’s die je eenvoudig online kunt bestellen. Het platform heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan op het gebied van automotive. Ze hebben ruim 138 servicepunten die verspreid zitten door heel Nederland. Hier kun je terecht voor uitgebreid onderhoud, garanties en service. Het online kopen van een auto is iets wat je niet zomaar doet en om jouw vertrouwen te winnen bieden ze daarom vele voordelen en garanties aan zodat je veilig en vertrouwd jouw nieuwe voertuig aanschaft. Het doel van Auto.nl is om de automarkt transparanter, makkelijker en toegankelijker te maken. Door vaste prijzen te hanteren kom je niet voor verassingen te staan. Bovendien is private lease ook mogelijk en kun je ervoor kiezen om vooraf te betalen of bij aflevering. Zo wordt de online aanschaf van je auto een stuk makkelijker.

Auto’s van kwaliteit

In de webshop van Auto.nl vind je een breed aanbod occasions van onder andere Mercedes-Benz, Audi, BMW, Toyota, Lexus en vele andere topmerken. Het online platform wil alleen maar topkwaliteit leveren en daarom controleren zij tweedehandsauto’s uitgebreid op 31 verschillende punten. Van motor tot remmen, niets wordt overgeslagen. Onderdelen met enige vorm van slijtage worden direct vervangen. Hierdoor durft Auto.nl de garantie te geven dat je minimaal 15.000 kilometer onderhoudsvrij kunt rijden in jouw occasion.

Weet wat je koopt

Auto.nl heeft geen showroom en je wilt natuurlijk wel weten wat je koopt. Daarom wordt er gebruik gemaakt van data en 360 graden fotografie om je een duidelijk beeld te geven van de modellen. Bij de occasions worden eventuele krasjes en of deukjes duidelijk weergegeven, zodat je niet achteraf voor verassingen komt te staan. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kun je bij Auto.nl terecht.

Voordeel van een auto online kopen

Bij het online verkopen van auto’s is er geen sprake van de tussenkomt van een dealer, hierdoor worden de modellen aangeboden onder unieke voorwaarden. Op nieuwe auto’s wordt minimaal twee jaar garantie gegeven en krijg je ene gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer. Bij aanschaf van een occasion krijg je 1 jaar gratis pechhulp voor onderweg, 5 apk-keuringen, 1 jaar BOVAG garantie plus ook een gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer. Verder wordt de auto binnen vijf dagen kosteloos bij je thuis bezorgd op de dag die jou het beste uitkomt. Bij levering kun je eerst een proefrit maken waarde auto direct op jouw naam gezet kan worden. Na aanschaf heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd. Zoveel voordelen vind je nergens anders!